В мережі показали 13 "слуг" головного корупціонера України Андрія Павелка, які промовчали на призначення росіян в склад УЄФА.

В мережі лютують, та показали обличчя цих персонажів. Українці вважають, що в УАФ повинні знаходитися молоді хлопці, а н7е старі корупціонери, які навіть у воєнний час "проковтнули язика".

УЄФА, фото: GettyImages
УЄФА, фото: GettyImages

На фото 13 вибл*дків та слуг головного корупціонера України Андрія Павелка. Усі ці 13 моральних виродків стали на бік Андрія Павелка і не склали своїх повноважень після того, як Павелко потрапив до СІЗО. Сьогодні росія повертається у великий футбол, всі ці моральні виродки мовчать. — пише адмін тг-каналу Джокер.

Футболом мають керувати молоді хлопці, а не старі корупціонери.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

УЄФА вибрала 15 росіян у свої адміністративні органи на 5 років.

Керівний орган європейського футболу вибрав 15 росіян у свою адміністрацію на період з 2023 по 2027 рік.

УЄФА, яка відсторонила російські клуби і збірні від змагань під своєю егідою, тепер не лише переобрала росіян на посади у своїх адміністративних органах, а обрала іще 6 нових російських представників.

Нагадаємо, Андрія Павелка посадили в СІЗО торік, і він намагається відкупитися. Львівський суд скасував рішення про відсторонення Андрія Павелка з посади президента.

Нагадаємо, ми писали, що гроші знову перемогли? Одіозний Павелко залишається очолювати УАФ.

Як повідомляв "Знай.ua" голова Київської обласної асоціації футболу раптом опинився в Австрії: виїхав з паспортом рф.

Також "Знай.ua" інформував, Андрій Павелко знову хоче очолити УАФ: ЗМІ пригадали всі скандали, пов'язані з одіозним чиновником.