Група з 11 прибиральниць в Індії виграла 1,2 мільйона доларів у лотереї, об'єднавши невеликі гроші, які мали, щоб купити один квиток.

До несподіваного успіху жінки заробляли так мало, що деяким довелося позичити гроші, щоб скинутися на тридоларовий квиток, який вони купили разом у червні, повідомило індійське інформаційне агентство Press Trust of India.

лотерея, фото Pxhere
лотерея, фото Pxhere

"Раніше ми купували лотерейні квитки. Але це вперше, коли ми виграли мега-приз", - заявила одна з жінок.

На своїй основній роботі жінки прибирають небіорозкладні відходи з будинків у місті Парапанангаді. Кожна прибиральниця зазвичай заробляє близько 3 доларів на день, а також трохи від продажу зібраних відходів у кожній торговій точці. Заробітної плати жінкам не вистачає, щоб утримувати свої сім'ї, і деяким довелося брати кредит, щоб сплатити за освіту своїх дітей.

Популярні новини зараз
З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Дві жінки заплатили по 15 центів за квиток, а решту дев'яти внесли по 30 центів кожна, щоб компенсувати нестачу. Деяким із них у житті не дуже щастило. Будинок однієї жінки був змитий повінню у 2018 році. Інша втратила чоловіка через ниркову недостатність у 2022 році, коли її родина не могла дозволити собі пересадку органів.

Індія
Індія

Після сплати податків жінки отримають близько 765 тисяч доларів, які будуть поділені між ними. Дві жінки отримають одну десяту частки на суму 76 500 доларів, а решта дев'яти жінок розділять частину, що залишилася, порівну.

Типової сім'ї з чотирьох людей потрібно близько 843 доларів на місяць, щоб жити в Кералі.

Нагадаємо, чиновник вкрав гроші на будівництві казарми: навіть цегли не заклав

Як повідомляв "Знай.uа", клієнт monobank у шоці: аферисти не соромляться і самі просять гроші через програму

Знай.uа писав, платіжка в Telegram зніме всі ваші гроші на карті: українців попередили про повернення небезпечних шахраїв