Для всіх наших шанованих читачів, які під час походу до свого улюбленого магазину спостерігають за змінами цінників, є дуже важливі новини. Навіть незважаючи на те, що удари російських окупантів по елеваторах, портах і складах із пшеницею продовжуються, вартість продуктів практично не змінилася.

Справа в тому, що великі українські мережі поділилися актуальними цінами на пшеничний хліб, борошно та макаронні вироби. Варто відзначити одразу, що деякі позиції навіть встигли подешевшати.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Вартість пшеничного хліба

Згідно з відкритою інформацією, станом на 5 серпня, буханець білого пшеничного хліба можна придбати за 30 гривень. Ціни на пшеничний хліб у серпні порівняно з липнем не змінилися. У середньому по супермаркетах батон вагою грам коштує, як і раніше, 32,96 грн.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin
Ціни на пшеничний хліб, скріншот: Minfin

Вартість борошна

Середня ціна кілограма борошна у серпні знизилася на 3 копійки порівняно з липневою ціною – 21,70 грн. замість 21,73 грн.

Ціни на борошно, скріншот: Minfin
Ціни на борошно, скріншот: Minfin

Ціни на макарони

На 44 копійки за місяць впала середня ціна за кілограм макаронних виробів у супермаркетах. Якщо у липні можна було купити макарони по 27,94 грн./кг, то у серпні середня ціна склала 27,50 грн./кг.

Ціни на макарони, скріншот: Minfin
Ціни на макарони, скріншот: Minfin

Нагадаємо, тепер це відділ делікатесів: українські супермаркети оновили ціни на свинину, курятину та сало.

Раніше повідомлялося, якщо чекали на привід поїхати на шашлики: супермаркети знизили ціни на свинину.

Також, українців готують до серйозного дефіциту хліба – із зерном проблеми, краще не стає.