Командир 2-го штурмового батальйону 3-ї Окремої штурмової бригади Дмитро Кухарчук прокоментував відпочинок "слуги народу" Богдана Торохтія за кордоном під час війни. Комбат звернувся до президента Зеленського, з проханням втрутитись та покарати зухвалого чиновника.

Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube
Богдан Торохтій з дружиною. Фото: Youtube

Про це він написав на сторінці в Telegram.

Комбата щиро обурює той факт, що Торохтій дозволив собі у розпал війни протягом трьох місяців відпочивати закордоном та регулярно змінювати авто, на більш дорогі варіанти. За його поїздки вступився навіть лідер фракції "Слуга народа".

Богдан Торохтій
Богдан Торохтій, скрін-YouTube

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах В Україні оновили правила для виїзду за кордон "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

"Він за період війни встиг поміняти кілька авто, обираючи все більш люксові варіанти, а у 2022 протягом трьох місяців катався на курорти за кордон. Останній факт народний обранець навіть мав нахабство заперечувати"- зазначає він.

Військового дратує той факт, що з самого початку повнмасштабного вторгнення, йому жодного разу не давали відпустку на місяць, а тим паче він також не може собі, як військовий дозволити відпочинок закордоном. Він підкреслює, що за виїзд він буде нести кримінальну відповідальність, а чиновники у війну продовжують безкарно порушувати закон.

Елітне авто Богдана Торохтія. Фото: Youtube
Елітне авто Богдана Торохтія. Фото: Youtube

"Я воював з лютого 2022, і мені відпустку ніхто на місяці не виписував. Немає в живих уже багатьох хлопців і дівчат, які захищали Україну в той час, коли Торохтій відпочивав. А покинути поле бою та поїхати на курорт ми теж не можемо – це кримінальна відповідальність, розповіді про совість тут не допоможуть. Але ми ж всього лише військові, а не народні обранці, яким "можна усе""- пише військвослужбовець.

Дмитро Кухарчук нагадав про те, що з моменту коли вибухнув скандал про чиновника вже пройшло декілька місяців, а він досі непокараний та продовжує отримувати депутатьску зарплату з кишень українців, які платять податки.

Богдан Торохтій. Фото: Youtube
Богдан Торохтій. Фото: Youtube

"Запитання: нахріна нам Торохтій взагалі? З моменту скандалу за його участі минуло не просто два місяці, а дві зарплати народного депутата. То чому платники податків утримують цього дармоїда? Чим він заробив на таке люксове життя? Чим він кращий за інших, яких уже покарали?"-пише Кухарчук.

Комбат вирішив від безсилля звернутись до президента Зеленського та попросив його в втрутитись в ситуацію.

Нагадаємо, скандальний Торохтій наважився попросити у Кличка 8 квартир у Києві для "помічників".

Як писав "Знай.ua" нардеп Богдан Торохтій стомився під час війни: їздить відпочивати за кордон та придбав дорогу автівку.

"Знай.ua" розповідав, що нардеп Торохтій порадував себе у Європі люксовою автівкою за 7 мільйонів.