На пропозицію колишнього радника голови МВС прореагували у відомстві, а українці розшукали сина екс-нардепа.

Нагадаємо, колишній радник МВС, та виконавчий директор "Українського інституту майбутнього" Вадим Денисенко запропонував "закрити" кордон для чоловіків після війни впродовж трьох років.

Як вияснили цікаві українці, син Денисенка - у віці понад 18 років знаходиться за кордоном і впродовж всієї війни займався тим, що подорожував світом та знімав відосики.

Син Вадима Денисенка, Андрій, скриншот
Син Вадима Денисенка, Андрій, скриншот

Також зазначають, що весь бізнес Вадима Денисенка записаний на дружину.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Син Вадима Денисенка, Андрій, скриншот
Син Вадима Денисенка, Андрій, скриншот

Денисенко запропонував заборонити виїзд, на його думку, це дозволить зберегти українців як націю. Він впевнений, щойно український кордон відкриють, країна втратить мільйон громадян, тому він пропонує не скасовувати заборону на виїзд чоловікам.

У МВС закликали не вважати висловлювання Денисенка про виїзд за кордон особистою позицією МВС

"Висловлювання пана Денисенка щодо заборони виїзду чоловікам за кордон — особиста думка. Прохання не вважати це позицією МВС України", - йдеться в повідомленні відомства.

Власне Вадим Денисенко вже не є радником міністра.

Цікаво, що після розголосу, поки готувалася стаття, відео на сторінці сина різко зникли.

Нагадаємо, ми писали, що не випускати чоловіків і після війни: радник міністра МВС мріє про подорожі Європою, але тільки для себе.

Як повідомляв "Знай.ua", якщо чоловік має дітей або дружину з інвалідністю: юрист сказав, за якої умови його не мобілізують.

Також "Знай.ua" інформував, "менше кайфувати і більше працювати": Верещук повчає простих українців, але за депутатів - жодного слова.