Клієнт "Укрпошти" поскаржився на те, що його посилку під час відправлення вивернули назовні та оглядали на предмет заборонених речей.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Також він обурений тим, що коли навіть у зарубіжних країнах визнають додаток "Дія", то на відділення поштового зв'язку ти повинен носити з собою копію паспорта, хоча в додатку є всі необхідні документи які, підтверджують особу.

Про це він пише на сторінці Укрпошти у Facebook.

Клієнт розповідає, що звернувся на віддлення Укропошти з посилкою, на якій була емблема Нової Пошти. Оператор відмовилась в такому вигляді її приймати.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook
Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook

Вона відкрила відправлення, вивернула коробку чистою стороною без емблем, та проглянувши речі, почала спаковувати посилку.

Окрім того, він поскаржвися на те, що при отриманні міжнародної посилки в нього вимагали копію першої сторінки паспорту, в той час, як додатком "Дія" українці вільно користуються і за межами держави.

Одного разу коли українець намагався отримати посилку за допомогою, додатку стався збій.

"Щодо упакування. Забороняється приймати для пересилання відправлення, що не відповідають вимогам цього Порядку, а саме: упакованих користувачами у коробки зі звичайного картону (не гофрованого), з випуклими поверхнями, вм’ятинами, розривами (щілинами), вологими або жирними плямами. Також не підлягають прийманню відправлення, які містять на упакуванні рекламу інших поштових операторів. Дану інформацію розміщено на нашому сайті для ознайомлення клієнтів", - пояснили українцю.

Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook
Відгук на "Укрпошту". Фото Facebook

Нагадаємо, ми писали, що "Нова пошта" перехоплює платні відправлення, українці скаженіють: "Рай для крадіїв".

Як повідомляв "Знай.ua" у відділеннях "Укрпошти" почали пропадати дорогі посилки з Китаю: "Гроші не хочуть...".