У Харкові, по якому практично щодня б'ють ракетами російські окупанти, вирішили виділити з бюджету 180 мільйонів гривень на новий бізнес-центр. Про це у своєму telegram-каналі повідомляє Юрій Романенко.

Харківська міськрада замовляє проєкт будівництва нового бізнес-центру на території Саржиного Яру. Вартість проєкту – 180 мільйонів гривень, які візьмуть із держбюджету, за рахунок коштів із фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Харківська міськрада. Фото: скрін youtube
Харківська міськрада. Фото: скрін youtube

При цьому російські окупанти не припиняють своїх спроб завдати максимальної шкоди місту та регулярно обстрілюють його та околиці. У цих умовах будівництво бізнес-центру виглядає вкрай безглуздо, особливо за бюджетні кошти, які мали піти на відновлення міста.

Обстріли Харкова. Фото: скриншот Youtube
Обстріли Харкова. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще
"Тупорилі покидьки хочуть будувати у Харкові бізнес-центр. Який бізнес у Харкові, ід*оти? Час підльоту ракети С-300 хвилина. Будуйте заводи з виробництва ракет, які спочатку винесуть можливість запуску ракет із росії. І будуйте під землею. Де СБУ, ДБР, прокуратура?", - обурився Юрій Романенко.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нардеп Торохтій, якого відмазував Арахамія, цікавиться всім російським: України серед інтересів немає.

Також наш портал інформував, депутат-військком під Одесою за час війни став доларовим мільйонером: земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв.м.

Крім того, ми писали, ходив п'яний, ганьбив погони, але досі на посаді: голова Дарницького ТЦК Руслан Трігуб довів, що скандал можна тихенько пересидіти.