Незважаючи на гучні скандали з розпилом державного бюджету та обіцянки "припинити це свавілля", гроші продовжують "зливати" на сумнівні закупівлі. Так, Одеське комунальне підприємство "Міськзелентрест" вирішило не розмінюватися на дрібниці і витратити одразу 10 мільйонів на ремонт теплиці.

Однак теплиця не проста, а квіткова. Тендер на проведення ремонту квітково-декоративної ділянки "Троянда" з'явився на моніторинговому порталі Prozorro. Суму, яку підприємство просить виділити на ремонт, перевалює майже за 10 мільйонів гривень.

Тендер на ремонт теплиці, Prozorro
Тендер на ремонт теплиці, Prozorro

Фінансуватимуться ремонтні роботи за рахунок міського бюджету. Окрім того, загальна площа теплиць становила близько 4200 квадратних метрів, з яких 600 квадратних метрів уже відремонтували взимку. Значить, на ремонт частини пропонують витратити близько 2700 гривень за один квадратний метр.

За планом, у теплицях мають витягнути скло, розібрати конструкції, пофарбувати, зробити настил та покриття. Аукціон відбудеться 11 серпня, а термін виконання роботи призначено до 31 грудня 2023 року.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ремонт теплиці, Prozorro
Ремонт теплиці, Prozorro

Цікаво, що це вже третій тендер на ремонт теплиць: перший був на 5,6 мільйона, але не відбувся. Тендера виграла фірма "ТСК Грань".

Нагадаємо, Запорізька АЕС провела тендер на 3 мільйони: черевики в 2 рази дорожчі за ринкову ціну

Раніше ми писали про те, що 100 мільйонів на реконструкцію: чиновники знову зазнають терпіння українців

Як повідомляв Знай.ua, понад 25 млн гривень на консультантів: "Нафтогаз" знайшов куди витратити гроші у розпал війни