Українці можуть забути про походи до сервісних центрів ПФУ та очікування у чергах, оскільки популярні послуги можна отримати через смартфон. Про це йдеться на офіційній сторінці Пенсійного фонду у соціальній мережі Facebook.

Українці мають змогу отримувати пенсійні послуги через смартфон. Для цього потрібно встановити мобільний додаток "Пенсійний фонд" та забути про походи до сервісних центрів.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

За допомогою смартфона можна подати заяву на призначення або перерахунок пенсії, а також ознайомитись з інформацією про сплату роботодавцем страхових внесків.

Також можна замовити та завантажити довідки про розмір пенсії, страховий стаж та заробітну плату та подати анкету про внесення змін до Реєстру застрахованих осіб.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку
Показати ще

Додаток ПФУ. Фото: скрін youtube
Додаток ПФУ. Фото: скрін youtube

Через додаток ПФУ можна отримати доступ до інформації в електронному реєстрі листків непрацездатності чи пенсійної справи. Ще можна легко розрахувати зразковий розмір майбутньої пенсії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, щоб особисто не ходити до ПФУ: українцям підказали, як оформити субсидію онлайн - покрокова інструкція.

Також наш портал інформував, на державу сподівайся, але сам перестрахуйся: як українцям забезпечити собі пенсію в 11 тисяч гривень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв "бонус", якого не вистачить і на хліб: хто з пенсіонерів може отримати додаткові 209 гривень.