Щороку в середині серпня все населення Землі може загадати десятки бажань, спостерігаючи зорепад Персеїди.

Це не лише гарне видовище, яке приковує до себе увагу, а й потужний потік енергії, що допомагає всім здійснювати задумане. Найважливіше - правильно загадати бажання, про що ми розповімо нашим читачам нижче.

Зорепад Персеїди, скріншот: Youtube
Зорепад Персеїди, скріншот: Youtube

Найближчі зорепад буде вже сьогодні, в ніч із 12 на 13 серпня. Астрологи припускають, що можна буде побачити від 70 до 100 метеоритів за годину. Таке можливо за сприятливих погодних умов. І саме в цей час можна буде загадати заповітне бажання.

Особливості загадування бажань

Одна з головних умов того, що бажання, загадане в зорепад, здійсниться, — це віра. Якщо людина вірить у це, то так і буде. Довіряти Всесвіту і діяти самому — набагато афективніший спосіб здійснити свою мрію, ніж просто сильно захотіти.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Інша умова – не боятися мріяти. Дозволити собі звільнитися внутрішньо від сумнівів та протиріч. Якщо чогось бажати, то не слід допускати навіть думки про те, що задумане може не справдитися. Бажати можна не лише для себе, а й для інших. Але намагатися формулювати свої думки чітко, ясно і лаконічно. Не використовуйте частинку "не".

В ідеалі потрібно уявити об'єкт своїх бажань, візуалізувати мрію. Якщо це автомобіль, то розглянути його колір, оббивку салону, марку та потужність двигуна. Загадати, сильно захотіти та відпустити мрію. Немов на якийсь час забуваючи про те, чого так сильно хочеться.

Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua
Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua

Що можна і чого не слід робити у зорепад 12 серпня 2023 року

Це астрономічне явище може позначитися на емоційній сфері людей. Загостриться сприйняття реальності, при цьому спокійно реагувати на вчинки та слова оточуючих буде складно. Підвищиться ризик з кимось посваритися. Через те, що людина стає імпульсивнішою, зростає ймовірність зробити необдуманий вчинок. Тому не рекомендується піддаватися миттєвому пориву, приймаючи рішення. Важливо спочатку заспокоїтись, взяти себе в руки і все детально обміркувати до того, як щось сказати чи зробити. Є сенс уникати конфліктних ситуацій, не спілкуватися з агресивними людьми та не піддаватися на провокації.

Сімейні конфлікти, скріншот: YouTube
Сімейні конфлікти, скріншот: YouTube

Знайти час для відпочинку та занять улюбленою справою. Позитивні емоції, спілкування з близькими людьми — це допоможе легше пережити метеоритний дощ 12 серпня.

Нагадаємо, що готуйте бажання, збудеться у всіх: коли українці побачать найпотужніший зорепад.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на серпень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чому Рибам не можна працювати, як Терези втратить усе і навіщо Ракам окуляри.