Популярний український ресторатор, громадський діяч та людина, яка створила нове меню для школярів, містер Євген Клопотенко, знову здивував українців "смаколиками".

Цього разу Клопотенко перевершив сам себе – склав меню для поминального столу, який накриють після смерті російського диктатора володимира путіна.

Страви, які будуть їсти поплічники російського президента, після його смерті, шеф-кухар озвучив в інтерв'ю одному з українських видань.

Євген Клопотенко, скріншот: YouTube
Євген Клопотенко, скріншот: YouTube

Меню на поминки путіна від Клопотенка

За словами кулінара, на поминальному столі господаря Кремля, буде насамперед та страва, якою Клопотенко раніше вже нагодував Путіна. Але не тільки.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Окрім лайна, гості також повинні спробувати:

- гнилі очі тунця;
- зародки хрущів, які "дуже штиняють";
- зародки мошок, які заводяться у м'ясі (можна їх у фритюрі – приготувати та додати трохи солі);
- черв'яки, фаршировані гнилим собакою.

Могила Путіна, скріншот: YouTube
Могила Путіна, скріншот: YouTube

"Таке меню. Трохи л*йна, трохи наригано та трохи гарних комах, які створять чудовий поминальний настрій для друзів путіна", - резюмував Клопотенко.

Також в інтерв'ю Євген сказав, із чим у нього асоціюється росії.

"Я вчора був на городі одному. Попросився в туалет. Мене відправили в туалет. А той туалет відкриваєш - і там така ямка вже повністю забита г*вном. Так я собі росію і росіян уявляю", - розповів він.

Нагадаємо, так гречку мало хто готує, а дарма - ніколи не набридне: рецепт каші з улюбленими курячими котлетками.

Раніше повідомлялося, краще, ніж у "Галя балувана": рецепт ароматних пельмешок, які смачніші навіть за найдорожчі магазинні.

Також, рецепт смачного ніжного паштету: потрібні гриби та квасоля.