Українські митники розвернули на кордоні українку, яка везла гуманітарну допомогу для воїнів ЗСУ. Причиною стало перевантаження, за яке у жінки вимагали хабар, а вона відмовилася платити. Про це стало відомо зі звернення знайомої волонтерки.

Українка хотіла допомогти українським військовим, тож везла з Данії гуманітарку. Вона завантажила свій бус усім необхідним під зав'язку. Вже на кордоні вона дізналася, що має перевантаження. Польські митники заплющили очі на порушення, оскільки жінка везла речі для воїнів ЗСУ, але вже на українській митниці на неї чекав "сюрприз".

Українська митниця
Українська митниця

"Наші митники її не пропустили. Сказали, що у неї перевантаження, це перше. Друге - вимагали у неї хабар, а третє - вони її не пустили в кінцевому результаті. Мало того, вони не дозволили перевантажити те, що вона везла для військових у інші машини”, - розповіла знайома волонтерки.

Митники не пропустили допомогу для ЗСУ. Фото: скрін із відео
Митники не пропустили допомогу для ЗСУ. Фото: скрін із відео

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Бажання наживи українських митників дуже здивувало їхніх польських колег, коли вони побачили, що жінка повертається назад.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Посписували з військового обліку купу придатних блатних бугаїв": активіст про тотальну корупцію в одеських ТЦК.

Також наш портал інформував, що син нардепа від "Слуги народу" виїхав за кордон, супроводжуючи батька з інвалідністю, але так і не повернувся.

Крім того, ми писали, новим головним митником на Одещині може стати контрабандист часів Януковича Сергій Грінчишин.