Ви коли-небудь стримували чхання просто з ввічливості до оточуючих? Щоб раптом не налякати їх гучними звуками.

У Британії відбулася одна дуже неприємна ситуація з громадянином, який був госпіталізований після того, як, як стримав чих... про це повідомляє LAD Bible.

Чхання. Фото: скрін youtube
Чхання. Фото: скрін youtube

Здоровий 34-річний чоловік звернувся до служби екстреної допомоги. Він почав помічати деякі дивні симптоми, включаючи біль при ковтанні, зміну голосу, відчуття бавовни та пухлину на шиї.

Випадок був ще дивнішим, враховуючи, що чоловік заперечував, що їв щось гостре, а також у нього була лихоманка або ознаки респіраторного розладу. При медичному огляді було виявлено у нього набряк та болючість на шиї, а рентгенівський знімок пізніше показав, що проникнення повітря у горлові тканини він розірвав собі горло.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Чхання, скріншот: Youtube
Чхання, скріншот: Youtube

Цей тип ушкодження зазвичай виникає внаслідок травми, хірургічного втручання чи інфекції.

На щастя, пацієнт одужав після використання зонда для годування та курсу антибіотиків. У звіті наголошується, що його симптоми поступово зникли у процесі госпіталізації.

Нагадаємо, медсестра відправляла чоловікам голі фотографії дітей: як їй вдалося уникнути в'язниці

Як повідомляв "Знай.uа", у немовля на хрещенні вселилися біси і він атакував священика: кадри шокованих батьків розсмішили світ

Знай.uа писав, дівчина зґвалтувала пса свого хлопця і він це побачив завдяки камерам: "Чути, як вона каже "добрий хлопчик""