Депутати планують найближчим часом ухвалити рішення про декриміналізацію контенту для дорослих в Україні.

Верховна Рада. Фото: Youtube
Верховна Рада. Фото: Youtube

Про це повідомив народний депутат, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк на своїй сторінці у Telegram.

Він закликав парламентарів підписувати законопроєкт та "розвантажити правоохоронні органи від "контрольних закупівель" у вебкам-моделей".

Верховна Рада, фото: Facebook
Верховна Рада, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нардеп зазначив що, кримінальна відповідальність залишиться виключно за:

  • порно без згоди (порнопомста, deep fake);
  • екстремальне порно (насильництво, зоо-, некрофілія);
  • порно з дітьми і для дітей.

"Все. За все інше зі ст.301 та 302 кримінальну відповідальність прибираємо. Аби не було спокуси маніпулювати: сутенерство, втягнення в проституцію та торгівля людьми теж лишаються кримінальними злочинами (це окремі статті)", – наголосив Железняк.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

У пояснювальній записці до законопроекту зазначають, що "Платформа контенту за підписку OnlyFans, на якій переважає "контент для дорослих" однією з перших зареєструвалася в Україні платником так званого "податку на Google". За перше півріччя 2023 року компанія нарахувала 928,2 тис. дол. США ПДВ і сплатила до бюджету України близько 34 млн грн".

Змінами депутати планують збільшити надходження до державного бюджету та вивести "з тіні" інтим.

Нагадаємо, що чоловік зник, але через 4 дні був знайдений у "дивовижному" місці: довелося розпороти крокодила.

Раніше ми повідомляли, що жінка "гребе гроші лопатами" і навіть не роздягається: "дивна" робота почала приносити їй не лише близькість.

Також стало відомо, пара "цвірінькалась" в автобусі серед білого дня, поки він проїжджав повз ТРЦ: "Тільки зустріла його і завагітніла"