Вірянка Московського Патріархату почала говорити нісенітниці, які граничили з пропагандистськими закликами.

Стосовно МП вона активно доводила, що остання організація – жертва політичних репресій. Втім, через деякий час розмови просто думка переросла в справжні наративи. Таку думку жінка виразила в спілкуванні з журналістами на території Києво-Печерської Лаври. В ході розмови вона заявила, що СБУ її знищать, оскільки вони таких не люблять.

Прихильниця МП. Фото: скрін відео телеграм

МП вона представила в самому вигідному світлі, як організацію, просуваючу любов і мир. Втім, вона забула загадати про активну агресивну пропаганду релігійної організації. За її словами Україна – просто експеримент, і якби Росія захотіла стріляти, то вона розбомбила би все.

Окрім того, вона заявила, що ця війна – лише натівський договірняк. Жінка почала верзти дурню про те, що війна вигідна єврейській общині, тому що ні одна синагога не була пошкоджена. Окрім того, розповіла стандартний набір фраз про братські народи слов’ян, які хоче пересварити світ.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Вірянка МП. Фото: скрін відео телеграм

З приміщення Лаври ще з березня намагаються вигнати представників Московського патріархату. Всі спроби були безуспішні. Представники Міністерства культури та правоохоронці намагалися зайти, та двері були замкнені. Як виявилося, в приміщенні забарикадувалися представники УП МП. Ченці в Лаврі перебувають незаконно, адже заповідник з ними договір розірвав ще у березні. Сам договір був укладений безстроково ще в 2013 році. Але умови договору, згідно з висновками експертів не дотримувалися. Саме тому прийнято рішення про виселення ченців з території заповіднику.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, священник МП відмовив вносити труну військового в церкву: "Я не хочу зустрічатися з ними"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, шанувальники УПЦ МП накинулись на процесію під час панахиди за полеглим Героєм

Також наш портал інформував вкрали 18 мільярдів гривень з державного бюджету: підозри вручили ще трьом керівникам облгазів Фірташа