Володимир Кличко — зірка українського та світового боксу, якого знає чи не кожен любитель цього виду спорту.

За час своєї кар'єри він завоював багато титулів, а зараз він активно допомагає воїнам ЗСУ. Його брат, Віталій, мер Києва, поділився роликом про доставку на фронт унікального спорядження, відвідавши шість бригад ЗСУ.

Володимир Кличко, фото: Instagram
Володимир Кличко, фото: Instagram

"Володимир вже не вперше кілька днів провів на сході України. Він передав те саме, що просили захисники", - заявляє Кличко.

Це стосується 4 великих унікальних дронів, 60 FPV-дронів, 15 дронів-розвідників Mavic, тепловізори, турнікети та тазові шини. У цей же момент варто заглянути в коментарі, де люди вирішили нагадати Віталію Кличку, його братові, чим він займається у Києві, доки воїни ЗСУ отримують такі "щедрі" подарунки.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial
Володимир Кличко, facebook.com/KlitschkoOfficial

"Було б добре озвучувати ціну переданого, щоб усі, і військові теж могли порівняти ціну доріг нових у столиці з ціною вартості підтримки військових. Хочеться почути, що передано на мільярди для військових", "А що з укриттями в Києві, бруківки та містки важливіше?", - Пишуть користувачі.

Брати Клички, скріншот: Facebook
Брати Клички, скріншот: Facebook

Брати Клички, скріншот: Facebook
Брати Клички, скріншот: Facebook

Нагадаємо, Володимир Кличко принизив росіянина Повєткіна в Москві, змусивши "нюхати" ринг: "Саня, конч*й"

Як повідомляв "Знай.uа", захистити історичний Київ рукавичками Кличко: як активіст Дмитро Перов "підмазувався" до мера заради теплої посади

Знай.ua писав, "удар в очко від Віталія Кличка": кияни обурені знесенням 200-річного будинку на Подолі