Дружина збитого нацгвардійця заявила, що від Тандира їй анонімно надходили кошти на рахунок.

До одного із судових засідань вона не мала уявлення від кого ці кошти. Коли жінка дізналась від кого надходили гроші, то відразу сказала, що найближчим часом планує повернути всю суму через адвокатів.

Раніше на суді винуватець заявляв, що готовий дати кошти родині загиблого, але дружина загиблого відмовилася. Жінка буде добиватися правосуддя та гроші їй не потрібні, адже ця аварія зруйнувала життя сім’ї.

На одному із судових засідань, стало відомо, що анонімні кошти на рахунок жінки, були перераховані від імені дружини судді. Анна – дружина військовослужбовця, наголосила, що гроші у сумі 18 тисяч надійшли на карту декількома платежами: з кінця травня до початку червня.

Окрім того, що дружина Тандира перераховувала кошти, вона ще телефонувала Анні та намагалась її вмовити на зустріч. Жінка хотіла зустрітись віч-на-віч, щоб поговорити та відкупити свого чоловіка.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Олексій Тандир. Фото кадр з Youtube
Олексій Тандир. Фото кадр з Youtube

В травні голова суду Макарова збив 22 річного нацгвардійця. Все це відбувалося за декілька хвилин до комендантської години. Від шаленої швидкості та сили удару, хлопець головою вибив лобове скло, його відкинуло на 30 метрів. Потерпілий помер відразу.

Загиблий від рук судді Вадим Бондаренко. Фото кадр з Youtube
Загиблий від рук судді Вадим Бондаренко. Фото кадр з Youtube

Згідно з рішенням суду, суддя під вартою буде перебувати до 26 серпня. ДБР дійшло висновку, що суддя за рулем був п’яний та порушив правила дорожнього руху, що спричинило ДТП. Відразу після ДТП суддя відмовився здати біологічні матеріали для експертизи. Але в результаті розслідування вину вдалося повністю довести. Судді загрожує покарання від 5 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що інформаційний портал Знай, інформував, депутат Слончак запевняє, що отримав від мами 300 000 доларів у подарунок

Раніше на порталі Знай повідомлялося, посадовцям зменшать зарплатню: проєкт уже підготували

Також, наш портал інформував, ухилянт намагався втекти з України та заблукав у лісі: довелося кликати рятувальників