Яблучний Спас-2023 в Україні святкують 19 серпня. У це свято прийнято освячувати яблука, пригощати ними друзів та близьких, а також вітати одне одного із Яблучним Спасом.

Ми підготували для вас найліпші вітання в прозі, які ви можете надіслати своїм близьким або опублікувати на сторінці в соцмережах.

***

З Яблучним Спасом вітаю та бажаю світлого та праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитим, як стигле яблучко, нехай буде лад у сім'ї, нехай Бог відведе всі недуги та хвороби, нехай радість та веселощі приходять у ваш дім.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

***

Вітаю з цим світлим та по-справжньому великим святом! Нехай Преображення Господнє наповнить ваші серця добротою, любов'ю і прожене всі негаразди! Це світле свято, яке дарує надію та віру, тому насолоджуйтесь ним, як насолоджуєтеся свіжими серпневими яблучками!

***

Вітаємо всіх християн з одним із найважливіших днів у році. Сьогодні один із Спасів – Яблучний, відомий як Преображення Господнє. Нехай же цей день, що знаменує собою радісну подію, буде радісним для кожного з нас і лише зміцнить нас у вірі.

***

Вітаю вас із Преображенням Господнім та Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше та найпочесніше місце, щоб у ваших серцях яскраво горів вогонь любові та милосердя!

Вважається, що в цей день янголи пригощають яблуками дітей
Вважається, що в цей день янголи пригощають яблуками дітей

***

Чари відбуваються у свято Яблучний Спас. Ми збираємо сонячні дари літа, насолоджуємось останніми днями та зустрічаємо осінь. Нехай кожен сезон залишає у ваших серцях найприємніший, добрий та благодатний слід!

***

Сердечно вітаю із Яблучним Спасом. Бажаю, щоб життя було таким самим солодким, як стиглі яблука, а душа розквітала, як молода яблуня. Нехай Господь супроводжує Вас у цьому нелегкому шляху, захищаючи від мирської суєти та розчарувань.

***

Вітаю з благословенним Яблучним Спасом! Будьте завжди молоді душею та тілом, насолоджуйтесь кожним моментом життя. Нехай будь-які справи закінчуються лише успіхом, а сонце стане дороговказом Вашої долі.

Нагадаємо, чи зміняться дати Спасів у 2023 році: Яблучний, Медовий та Горіховий та їх традиції.

Раніше ми повідомляли про Успенський піст-2023: головні правила на 2 тижні серпня, яких потрібно дотримуватися кожного християнина.