Кожен українець, який через повномасштабну війну опинився у складному становищі, може звернутися за гуманітарною допомогою. Підтримку можна знайти на порталі "Поряд", заповнивши відповідну заявку. Про це повідомляє портал zayava.info.

Портал "Поряд" поєднує українців, які потребують допомоги з тими, хто може її надати. Підтримка надається як волонтерами, так і просто небайдужими громадянами.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

На платформі українці можуть отримати різнобічну допомогу, наприклад продуктові та гігієнічні набори, ліки, одяг, вітаміни, транспорт та інше.

Звертатися за допомогою може кожен українець, який її потребує, незалежно від місця проживання, статусу та категорії. Для цього достатньо заповнити та відправити форму за цим посиланням.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Претенденту на допомогу потрібно вказати ПІБ, контактний номер телефону, адресу електронної пошти. Також вказати вид допомоги, якої потребуєте, місто та спосіб доставки - особисто або через пошту.

Зворотний зв'язок за заявкою нададуть одразу, як знайдеться хтось, хто зможе виконати запит на допомогу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, продуктові набори, речі першої потреби та дах над головою: українцям видають нову гуманітарну допомогу.

Також наш портал інформував одяг, продукти та набори для гігієни: від українців приймають заявки на гуманітарну допомогу, куди звертатися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.