Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу до магазину чи ринку уважно стежать за цінами на головні соціальні продукти харчування, з'явилися дуже важливі новини. Справа у тому, що великі українські супермаркети відновили ціни на молочні продукти.

Варто відзначити одразу той факт, що за календарний місяць в Україні вартість молока трохи зросла, а от сметана навпаки – стала ліберальнішою. Також піднялися ціни на сир.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Вартість молока

Згідно з відкритою інформацією, станом на 20 серпня, якщо порівнювати цінники з липнем, то вартість молока жирністю 2,6% у середньому за українськими супермаркетами зросла з 38,14 грн. до 38,76 грн. за 900мл.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість сметани

Майже на 3 гривні стала доступніша сметана жирністю 15% в упаковці 350 грам – 36,24 грн. порівняно із 39,32 грн. У липні. З 44,36 грн. до 39,42 грн. за 340 грам подешевшала сметана жирністю 20%.

Ціни на сметану, скріншот: Minfin
Ціни на сметану, скріншот: Minfin

Вартість сиру

Сир у серпні додав 5 гривень. Вартість 300 г продукту в липні становила в середньому 65,61 грн., а в поточному місяці склала 70,62 грн.

Ціни на сир, скріншот: Minfin
Ціни на сир, скріншот: Minfin

Нагадаємо, є шанс порівняти чізкейк та запіканку: українські супермаркети оновили ціни на молоко, сметану та олію.

Раніше повідомлялося, що в Україні стрімко дешевшає малина: чому і що з цінами на інші літні ягоди.

Також, вітамінів вистачить не всім: українські супермаркети поділилися новими цінами на апельсини, виноград та лимони.