Колишній очільник Одеської митниці Михайло Грібанов зараз перебуває під санкціями РНБО.

Михайло Грібанов. Фото: скрін відео youtube

Екс-чиновника Грібанова затримали в 2020 році за корупцію, хоча сам чоловік запевняв, що все це була постановка. А через рік його внесли до санкційного списку, прозвавши "королем контрабанди".

Його родина в цей час відпочиває на Лазуровому узбережжі Франції. Зокрема було помічено авто, зарестроване на його дружину - зелений Porshe.

Автомобіль дружини Грібанова. Фото: скрін Ютуб

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

В цей же час теща чиновника насолоджується життям в Монако та Франції та не забувє постити на сторінках соцмереж проросійські наративи. Коментарі під постами відключені, а дочка та зять вимкнули телефон.

Пост тещі Грібанова. Фото: скрін ТСН

Окрім Лазурного узбережжя, віп-біженці відпочивають і в Монако. З початком повномасштабного вторгнення все більше представників політичної еліти обирають Монако та найближчі міста для відпочинку та проживання.

Узбережжя. Фото: скрін Ютуб

Автівка Дмитра Давтяна - співласника інвестиційної групи та сина депутата міської ради міста Харків була помічена неподалік від казино в Монте-Карло. За кермом була жінка дуже схожа на дружину Давтяна молодшого. Як повідомляли ЗМІ, Давтян старший разом із родиною виїхали ще до початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, ресторани у Каннах та Ніцці: як сім'я голови Харківської облради Луценко забезпечила собі безбідне майбутнє за кордоном

Раніше, портал Знай інформував, колишня дружина "загиблого" ексдепутата Дейдея похизувалася весільною обручкою: новий обранець дуже схожий на екса

Також наш портал, на Закарпатті будують дорогу на 600 млн гривень до мажорного курорту нардепа Ігоря Палиці