"Укрзалізниця" — єдиний залізничний перевізник нашої країни, який стикається та стикає пасажирів із безліччю проблем.

Зараз компанія вкотре опинилась у центрі скандалу через те, як виглядають потяги зсередини.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

Як виявилося, вагон був неймовірно жарким, страшенно брудним... варто лише поглянути на сидіння, які, мабуть, прожили більше, ніж частина пасажирів напрямку Ромодан-Ромни-Бахмач. Про цю проблему розповіла Алла Заможська у соціальній мережі Facebook.

Вона здивувалася ще й тому, що один із вагонів опалювався, незважаючи на те, що зараз літо та на вулиці температура повітря тримається на рівні +30 градусів.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

"Ніколи такого не було. Укрзалізниця, а що потрібно зробити, щоб наш багатостраждальний приміський поїзд не нагадував стайню? Вагони не відкриваються. Вікна не відкриваються. цих вагонах", - заявила вона.

"Укрзалізниця", фото: Facebook
"Укрзалізниця", фото: Facebook

"Укрзалізниця" відповіла на це повідомлення, заявивши, що зауваження прийняте на опрацювання. Чи зміниться щось найближчим часом — залишається питанням.

Нагадаємо, українця на візку змусили пройти "всі кола пекла", щоб купити спецквиток в "Укрзалізниці": "І тут Остапа понесло"

Як повідомляв "Знай.uа", в "Укрзалізниці" заявили про фальшиві квитки, які можуть бути на руках пасажирів: як визначити фейк

Знай.ua писав, експерт пояснив, що не так з жіночими купе в "Укрзалізниці": чоловікам доступ є, але місця немає