У Карпатах триває навала змій — плазуни заповзають до будинків місцевих мешканців і лякають своїми розмірами.

Іноді їхня довжина перевищує два метри... їх вважають найбільшими за масштабами у цілій Європі. Хоча одразу варто всіх заспокоїти — вони не становлять жодної загрози людині, тому їх можна не боятися. Проте, знову-таки... вони можуть вкусити і дуже боляче, але без отрути найсильнішої отрути — рана червоніє, болить і трохи набухає.

Люди успішно лікувалися від подібних поранень у домашніх умовах.

Змія. Фото: скрін youtube
Змія. Фото: скрін youtube

Інший вид змій, які заповзали до будинків українців, уже не такий невинний... гадюк виявляли у Берегівському та Перечинському районах. На Закарпатті одна жінка приймала душ у ванній кімнаті та помітила змію, яка приповзла з горища і сховалася під пральну машину

Популярні новини зараз
10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

"Це було видовище, наче й справді з фільму жахів. Виходжу я з душової кабінки, беру рушник, витираюсь, а з-під машинки стирчить половина змії. Це був хвіст, і то точно була змія , воно рухалося і звивалося", - розповідає вона.

Змія, скріншот з відео
Змія, скріншот з відео

Вона вийшла з ванної, покликала чоловіка, проте зловити змію не вдалося, вона швидко заповзла у щілину біля пральної машини. Як із цим боротися – невідомо.

Нагадаємо, 10-річного хлопчика у лікарні "замордували" пігулками: лікарі запропонували віддати на донорство

Як повідомляв "Знай.uа", у Чехії побили українок після того, як дізналися їхню національність.

Знай.ua писав, в Україні легалізували ГМО: що зміниться для українців