Пастор християнської церкви Замбії загинув після того, як попросив себе поховати живцем.

22-річний Джеймс Сакара хотів воскреснути як Ісус Христос, передає портал odditycentral.

Пастору церкви в місті Чидіза вдалося переконати свою паству, що він може повернутися до життя через три дні.

Розкопали могилу. Фото odditycentral.
Розкопали могилу. Фото odditycentral.
Розкопали могилу. Фото odditycentral.

Він якимось чином змусив трьох членів своєї церкви допомогти йому, викопавши неглибоку могилу, зв'язавши йому руки та поховавши живцем. Однак фанатичність молодого чоловіка не врятувала його від загибелі.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Побачивши мляве тіло свого лідера, деякі члени церкви спробували виконати серію "духовних вправ", щоб воскресити його, але безуспішно.

Протестантська церква в місті Чидіза. Фото: знімок екрана відео.

Як ви можете собі уявити, більшість членів громади Сакари не хотіли дозволити йому довести до кінця свій дурний трюк, не кажучи вже про те, щоб допомогти йому, але врешті-решт троє чоловіків погодилися допомогти пастору з похороном. Двоє з них нині розшукують поліція.

Чоловік був відомим практиком народної медицини та знавцем Біблії. Напередодні свого поховання він процитував слова Святого Письма.

Нагадаємо, що жінка 30 років жила на льодовику і навіть поріднилася з ним, але потім раптово зникла: цивілізація вторглася у природу.

Раніше ми повідомляли, що чоловік виявив на пляжі шмат металу, який виявився дуже дорогими монетами: розбагатіти не вдалося.

Також стало відомо, що копи висаджували двох пасажирів із літака під оплески – чим вони заважали під час польоту.