Популярна користувачка TikTok припустилася дуже великої помилки, коли вирішила випробувати новий б'юті-тренд на собі. Обличчя молодої дівчини після нього вкрилося червоними опіками, а зір був частково втрачений.

Тіллі Уітфілд, яка зіграла головну роль в австралійському фільмі "Великий брат", хотіла побачити ластовиння на своєму обличчі, хоча від природи його не має. Так, вона спробувала на собі вірусний б'юті-тренд, який полягає у нанесенні крапок за допомогою швейної голки з чорнилом.

Це була фатальна помилка дівчини. Вона стала невпізнанною через опіки на щоках. Крім того, Тіллі тимчасово осліпла.

Дівчина отримала опіки, скріншот tiktok
Дівчина отримала опіки, скріншот tiktok

На щастя, згодом блогерка почала відновлюватися, проте через свій гіркий досвід вона вкрай не рекомендує вірити трендам у TikTok.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

"Очевидно, що люди роблять те ж саме і татуюють ластовиння, а я позбавилася свого. Я пробувала багато різних методів, але врешті-решт мені допоміг лазер. У мене немає абсолютно ніяких шрамів, крім крихітної ділянки на носі, але це просто дуже тонка шкіра на переніссі", - поділилася дівчина.

Щоб реанімувати свою шкіру, дівчина також використовувала крем, що відбілює, багато масла жожоба. Тіллі сподівається, що її випадок допоможе іншим не допустити такої ж помилки.

@tillywhitfeld

#stitch with @tilly whitfeld #freckletattoo #laserremovaltattoo #stickandpoketattoo

♬ Material Girl - Madonna

Нагадаємо, "Був у перуці і прикидався водієм Uber": викрадену жінку врятувала моторошна записка, передана незнайомцю

Раніше ми писали про те, що не всіх євреїв не любив Гітлер: стало відомо про "список 77", який відкрив таємниці Другої світової війни

Як повідомляв Знай.ua, дівчині відрізали соски, але вона впевнена, що досі прекрасна, тому не носить ліфчик: "Я намагаюся показати красу"