У травні 2024 року у Швеції пройде найпопулярніший пісенний конкурс Євробачення.

Нещодавно стало відомо, що Україна також приєднається до списку учасників.

Представника на представлення країни у Європі виберуть звичайним способом – на національному відборі через голосування глядачів та журі. Приймання заявок буде проходити незабаром. У правилах національного відбору відбудуться значні зміни. За словами організаторів, нові правила дозволять українцям ще більше брати участь та вирішувати хто поїде представляти країну. У травні 2024 року Україна знову зазвучить на сцені Євробачення. Про таке рішення України повідомило Суспільне Мовлення.

Сцена Нацвідбору на Євробачення 2020
Сцена Нацвідбору на Євробачення 2020

Голова делегації України на Євробаченні зазначила, що участь у цьому пісенному конкурсі для країни надзвичайно важлива, особливо в такий нелегкий час. Окрім того, Національний відбір дозволить запросити прихильників Євробачення з усього світу подивитися, як країна навіть під час війни дбає про свою музичну культуру. Також вона нагадала, що Швеція у 2016 році поставила рекорд у перегляді Євробачення, тоді за трансляцією спостерігало 204 мільйони людей.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі
Показати ще

У наступному році музичним продюсером Національного відбору Євробачення стане Дмитро Шуров.

Дмитро Шуров, фото з Instagram
Дмитро Шуров, фото з Instagram

Він працюватиме з учасниками та їхнім репертуаром. Для Дмитра Шурова досвід музичного продюсування Національного відбору відбудеться вдруге. Шуров у свою чергу закликав українців активно голосувати за пісню, яка представлятиме на Євробаченні країну. Подробиці цього національного відбору будуть відомі вже незабаром, перед безпосереднім прийомом заявок. Локація відбору також ще не озвучується.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, шедевральний вагон та прихисток у Варшаві: перші деталі про 13-й сезон "Голосу країни"

Раніше портал Знай інформував, концерт Тейлор Свіфт викликав землетрус: фанати не стримували себе

Також, наш портал повідомляв, "Танець став пророчим": українець показав геніальне шоу на America's Got Talent, глядачі схопилися з місць