Відомий український екстрасенс, таролог і мольфар Макс Гордєєв, який нещодавно вже потрапляв під критику журналістів про те, що він лякає багатьох людей своїми прогнозами, знову визначив ситуацію, про яку думає багато українців - коли ж "закінчаться всі проблеми з диктатором путіним".

За словами Макса Гордєєва, ще під час спроби перевороту, організованої пригожиним та ПВК "Вагнер", путін не доручив кадирову та його "кадировцям" турботу про свій захист.

Про це під час ефіру програми "Ранок у великому місті" заявив український мольфар Макс Гордєєв.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Він сказав, чому кадиров і його поплічники не зуміли надати підтримку кремлівському диктатору.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"путін нікому не довіряє. Я бачу, що він сидів у якомусь окремому місці і щось собі думав. Може, йому й хотіли допомогти вирішити питання з переворотом, але він відмовився", - запевняє мольфар.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Нещодавно екстрасенс розповів про зраду суровікіна перед путіним. Після невдалої спроби бунту, проведеним пригожинним євгенієм у Росії, російський генерал фактично зник з поля зору.

Згідно з інформацією від російських ЗМІ, його затримали і посадили у в'язницю через передбачувані зв'язки з керівником приватної військової компанії "ЧВК Вагнер".

Нагадаємо, "Крапку поставлено...": екстрасенс Влад Росс визначив дату кінця війни, і вступ України до НАТО.

Раніше повідомлялося, "Тим, ​​хто хоче повернутися в Україну, краще це робити зараз": астрологіня Яна Тимощук розповіла, коли ми переможемо у війні.

Також, "Це ще та зміючка": тарологиня розповіла, чи готує кадиров бунт проти путіна.