Стало відомо, що зареєстровані безробітні громадяни можуть отримувати по 6700 гривень кожного місяця.

Для цього варто лише зареєструватися у проєкті "Армія відновлення", що передбачає виконання суспільно корисних робіт. Про це нагадали на порталі Уряду України.

"Армія відновлення". Фото кадр "Youtube"
"Армія відновлення". Фото кадр "Youtube"

Тетяна Бережна - замісник міністра економіки, повідомила, що "Армія відновлення" проєкт, який розпочав свою діяльність минулої осені. Наразі він стартував у 19 регіонах. До слова, до програми доєднались вже 48 тисяч безробітних громадян.

Найбільша кількість учасників зареєстрована у Харківській області, там до проєкту приєдналися понад 9 тисяч осіб. У Полтавській трохи менше - 7037, на Донеччині цифра сягнула 5734.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

В залежності від регіону, можуть змінюватися і види робіт, які можуть запропонувати виконувати безробітному. В момент виконання робіт, з безробітним буде укладений договір про співпрацю. Оплата відбувається в залежності від того часу, який відпрацює людина. Якщо ж робота виконувалася повний місяць, то громадянин отримає 6700.

Зарплата. Фото: dengi.ua
Зарплата. Фото: dengi.ua
Зарплата. Фото: dengi.ua

Частіше за все безробітні громадяни виконують роботи по забезпеченні життєдіяльності громадян, які постраждали від агресії рф. Також вони активно беруть участь у доставці, розвантаженні гуманітарної допомоги населенню. У місцях зосередження ВПО вони можуть надавати соціальну допомогу. Також вони долучаються до плетіння маскувальних сіток та консервування для потреб Збройних Сил України. Крім того, в список робіт може входити й розбір завалів, будівлі яких пошкодилися внаслідок обстрілів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, пільги, безкоштовне навчання та проживання: новій категорії українців допоможуть зі здобуттям освіти

Раніше портал Знай інформував, чоловік або дружина таємно продали майно: як отримати половину при розлученні

Також, наш портал повідомляв, інвалідність та пенсії в Україні: мінімальні суми для всіх категорії, та як їх нараховують