Для всіх наших шановних читачів, які під час походу на ринок або в магазин уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є дуже важливі новини з відділів бакалії. Справа в тому, що найпопулярніші українські мережі супермаркетів оновили ціни на крупи.
Так, в останній день літа сильно порадувала своїм цінником так звана "золота" крупа - гречка дешевшає.
Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Бакалея, скріншот: YouTube
Бакалея, скріншот: YouTube

Вартість гречки

Згідно з відкритою інформацією, порівняно з минулим місяцем гречка на полицях українських супермаркетів подешевшала майже на 2 гривні, до 47,67 грн/кг. Цінник на неї коливається від 38,99 грн/кг до 69,90 грн/кг.

Ціни на гречку, скріншот: Minfin
Ціни на гречку, скріншот: Minfin

Вартість рису

Довгий рис також знизився у ціні з 84,80 грн/кг до 79,42 грн/кг. Пропарений подешевшав майже на 7 гривень до 60,77 грн/кг, а круглий продається станом на 30 серпня по 87,50 грн/кг.

Ціни на рис, скріншот: Minfin
Ціни на рис, скріншот: Minfin

Ціни на макарони

А ось цінник на макарони пір'я, навпаки, підвищився на кілька копійок, до 27,67 грн/кг. Під кінець другого місяця літа ця упаковка макаронів у супермаркетах продавалася за ціною 27,94 грн за кілограм.

Ціни на макарони, скріншот: Minfin
Ціни на макарони, скріншот: Minfin

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще