Як пише канадський громадський мовник CBC News, виграшний розіграш Lotto Max відбувся у жовтні минулого року, проте досі ім'я переможця не розголошувалося.

За словами чоловіка, він вважає, що його рідні не готові до таких змін у житті. У чоловіка троє дітей, і він хоче, щоб вони чесно працювали, незважаючи на стан.

Канадець Бон Труонг, який протягом 30 років щодня ставив у лотереї на ті самі числа, виграв 60 мільйонів у джекпот. Протягом десятиліть він вписував у лотерейні квитки одні й ті самі цифри і не міг повірити в успіх: "Я пішов у магазин і попросив продавця роздрукувати виграшні номери – просто щоб переконатися".

Варто зазначити, що Бон Труонг цілий рік приховував від родини величезний виграш, бо ніяк не міг вирішити, на що витратити гроші. Він розповів про виграш дружині, але не уточнив, яку суму він виграв. За словами чоловіка, насамперед він збирається виплатити кредит за будинок, а потім вирушить із сім'єю у подорож.

Популярні новини зараз
ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних Учні залишаться без відпочинку: школи скасовують осінні канікули Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років 211 гривень за куб: українцям готують новий тарифний "сюрприз"
Показати ще

"Поки не знаю, куди саме. Думаю, ми спробуємо побувати скрізь", - сказав Труонг.

Бон Труонг прибув до Канади з В'єтнаму як біженець у 1970-х. Він займається ландшафтним дизайном у місті Едмонтоні. Бон Труонг планує продовжувати працювати за спеціальністю, не дивлячись я на такий колосальний виграш.

Нагадаємо, що опіки на обличчі та тимчасова сліпота замість ластовиння: дівчина випробувала на собі жорстокий тренд з TikTok.

Раніше ми повідомляли про 7 імен жінок, які дико ревнують та контролюють чоловіків.