Українка поскаржилася, що "Укрпошта" вже третій місяць не може доставити її посилку, а другу зовсім розікрали. Про це вона написала у коментарях на офіційній сторінці поштового оператора у соцмережі facebook.

За словами українки, одну її посилку розікрали, а друга більше двох місяців у дорозі. Вона наголосила, що сервіс компанії не відповідає жодним сучасним критеріям.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Першу посилку розікрали, друга вже 71 день у дорозі, гаряча лінія відповідає, що клієнт вибрав найдешевший спосіб доставки і відстежити відправлення неможливо! А навіщо тоді берете, раз не можете ні доставити, ні відстежити! Як в радянські часи, їй-богу!", - обурилася клієнтка.

Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta
Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta

Популярні новини зараз
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фахівці "Укрпошти" відреагували на скаргу та пояснили, що було обрано найдешевший спосіб доставки, який не передбачає можливості її відстежувати і все, що залишається одержувачу – чекати на інформування з відділення.

"Прості поштові відправлення пересилаються без приписки у службову документацію і доставляються без розписки. Як тільки такі відправлення отримує відділення адресата, працівники відділення повідомляють одержувачу", - відповіли в компанії.

Відповідь "Укрпошти". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta
Відповідь "Укрпошти". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta

Раніше портал Знай повідомляв, "Посилання об'їхало всі села": українка повернула "Укрпошті" проблеми, які були подаровані клієнтам.

Також наш портал інформував, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" втричі більше, ніж коштують відправлення.

Крім того, ми писали, ми налажали – ви платите: "Укрпошта" оштрафувала клієнтку за свою ж помилку.