Українські ведичні астрологи Ганна та Олексій Суханови озвучили новий прогноз для нашої країни на перший осінній місяць поточного року. За їхніми словами, вересень 2023 року буде дуже напруженим. Також астроексперти розповіли про місяць, коли має закінчитися війна.

За їхніми словами, вересень буде напруженим місяцем насамперед для росії.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу, який Суханови опублікували у Instagram.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

У цей час може статися обвал рубля, можуть назрівати бунти, обвалення фронту, внутрішні конфлікти та інше.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

В Україні, за словами експертів, ситуація також буде напруженою, але сприятливішою в астрологічному аспекті. Найпозитивніший період для нас буде з 6 вересня до 6 листопада 2023 року.

Бунт окупантів. Фото: скрін з відео
Бунт окупантів. Фото: скрін з відео

Однак, як кажуть Суханови, у вересні війна в Україні не закінчиться: "Важливо розуміти, що у вересні війна не закінчиться, але при цьому можуть створюватись видимі або невидимі умови для формування шляху до її закінчення".

Захисники України, фото: Unian
Захисники України, фото: Unian

Крім того, продовжили астрологи, наступного місяця Україна продовжить отримувати військову техніку та боєприпаси. Також можуть бути невеликі прискорення у процесі воєнних дій.

"Астрологічні транзити вересня досить позитивні, але при цьому буде дуже багато і напружених днів. Тому, загалом, місяць сприйматиметься як насичений і напружений", — додали Суханови.

Нагадаємо, "Сидить в окремому місці": український мольфар побачив, де ховається хворий путін.

Раніше повідомлялося, "Тим, ​​хто хоче повернутися в Україну, краще це робити зараз": астрологіня Яна Тимощук розповіла, коли ми переможемо у війні.

Також, зірка "Надприродного" Міша Коллінз відкрив благодійний збір для розмінування України.