Цілком розумно припустити, що єдине місце, де ви можете безпечно роздягнутися без осуду, - це ваш власний будинок.

Але у випадку Тіллі Бьюкенен рішення зняти топ і оголити груди призвело до арешту та залучення до суду. Про це повідомляє видання Daily Star. Їй навіть загрожувала реальна можливість потрапити до в'язниці та залишитися в реєстрі осіб, які вчинили сексуальні злочини, на 10 років.

Тіллі Б'юкенен, фото із соцмереж дівчини
Тіллі Б'юкенен, фото із соцмереж дівчини

Все почалося у звичайний день наприкінці 2019 року, коли вона та її чоловік встановлювали нову ізоляцію у гаражі свого будинку в Юті. Пара, очевидно, вирішила роздягнутися до нижньої білизни, пізніше пояснивши це тим, що робота була гарячою та брудною. Пасинки Б'юкенен, діти її чоловіка від першого шлюбу віком від 9 до 13 років, увійшли до гаража і побачили її без сорочки.

Повідомляється, що вона сказала їм, що не треба бентежитись, бо, зрештою, їхній батько був без сорочки. Але мати дітей, мабуть, була стривожена, почувши про те, що сталося, і згодом звернулася до поліції. Пізніше Б'юкенен була заарештована, звинувачена за трьома пунктами в непристойності за участю дитини і доставлена ​​до суду в Солт-Лейк-Сіті, де версія звинувачення суттєво відрізнялася від версії подій обвинуваченої.

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Тіллі Б'юкенен з чоловіком та пасинками, фото із соцмереж дівчини
Тіллі Б'юкенен з чоловіком та пасинками, фото із соцмереж дівчини

Чоловікові Бьюкенен так і не було пред'явлено жодних звинувачень. У судових документах вона стверджувала, що, якби він міг оголити груди, не повинно бути жодних причин, з яких вона теж не могла б цього зробити.

Прокурори бачили це по-іншому, стверджуючи, що непристойність включає оголені жіночі груди в американському суспільстві. За словами заступника прокурора Вест-Веллі-Сіті Корі Шервіна, Бьюкенен, перебуваючи "під впливом алкоголю", сказала чоловікові, що вона одягне сорочку назад лише в тому випадку, якщо він покаже їй свій пеніс.

Їй було пред'явлено три пункти звинувачення у непристойній поведінці за участю дитини, провини класу А, через яку вона могла не лише потрапити до в'язниці, а й бути внесена до реєстру сексуальних злочинців на 10 років.

Тіллі Б'юкенен, фото AP
Тіллі Б'юкенен, фото AP

Закон штату Юта, що стосується непристойності за участю дитини, свідчить, що жодна жінка не повинна оголювати груди "нижче за верхню частину ареоли" ні на публіці, ні "в приватному місці за обставин, які, як людина повинна знати, ймовірно, викличуть образу або на сполох, або з наміром пробудити або задовольнити сексуальне бажання дитини".

Зрештою, у лютому 2020 року Бьюкенен, якій тоді було 28 років, погодилася на угоду про визнання провини, щоб уникнути передачі кримінальної справи до суду та необхідності реєструватися як сексуальний злочинець у разі засудження, повідомив її адвокат місцевим ЗМІ.

Тіллі Б'юкенен, фото AP
Тіллі Б'юкенен, фото AP

У рамках угоди про визнання провини Бьюкенен зізналася, що оголила свої груди перед дорослим, що "викликало образу чи тривогу". Потім через рік звинувачення мало бути знято за умови, що вона не вчинить ще одного злочину.

"Вся ця історія просто смішна, - сказав тоді її адвокат. - Вона (або інші жінки) повинна турбуватися про те, що їхні діти побачать їхній топлес? Це смішно".

Нагадаємо, що про опіки на обличчі та тимчасова сліпота замість ластовиння: дівчина випробувала на собі жорстокий тренд з TikTok.

Раніше ми повідомляли, що пара 4 роки намагалася зачати дитину, але дружина залишалася незайманою – що розкрив лікар.