Провідний експерт Стенфордського університету виявив, що має фрагменти передбачуваного НЛО, які не можуть бути матеріалом природного походження.

У дебатах з колегами-вченими Браяном Кітингом та Аві Лебом доктор Гаррі Нолан скептично поставився до тверджень експерта з НЛО Тома Делонга про так звані "метаматеріали", які були виявлені після катастрофи.

НЛО
НЛО

Він сказав, що не існує переконливих доказів того, що фрагменти магнію і вісмуту, показані організацією Делонга "До зірок", належали позаземному космічному кораблю.

"Співвідношення магнію в ньому трохи змінилося, - визнав доктор Нолан. - Я сам дивився на це, але вони не настільки далекі від того, щоб їх можна було витлумачити як іншу причину, з якої це відбувається".

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Однак, як він сказав у підкасті доктора Кітінга, набагато цікавішими були фрагменти вибуху в небі над Убатубою у бразильській провінції Сан-Паулу у вересні 1957 року.

Ібрагім Суєд, оглядач газети O Globo у Ріо-де-Жанейро, отримав листа від людини, яка стверджувала, що бачив, як над пляжем в Убатубі вибухнув "літаючий диск".

НЛО
НЛО

Усередині конверта було кілька невеликих зразків уламків після краху. Аналіз показав, що фрагменти магнію мали чистоту, яка не зустрічається у природі.

Доктор Нолан додав: "Мені надали фрагменти матеріалів так званої події в Убатубі. Ми провели дуже докладний аналіз з використанням мас-спектру вторинних іонів ізотопних співвідношень двох частин. Ми зробили це на тому самому приладі в один і той же час і в однакових умовах вакууму Один шматок мав цілком звичайне співвідношення магнію, інший сильно відхилявся Єдине, що я можу собі уявити, це те, що це було виготовлено. Це не доводить, що це був інопланетянин... Це просто говорить мені про те, що хтось ще в 50-х роках витратив багато грошей, щоб змінити співвідношення ізотопів, а потім підірвав його над пляжем у Бразилії. Тому єдине питання, яке у мене виникає: хто це зробив і чому?

Нагадаємо, що це відбувається на Землі, Місяці та Марсі: вчені стурбовані активацією сонця – мутації, хвороби та збої через це.

Раніше ми повідомляли, що астрофізик заявив, що протягом місяця ми дізнаємося про присутність НЛО на Землі: вони тут з 2014 року.