Гігантський 12-кілограмовий кіт на прізвисько БіДжей з притулку в американській Філадельфії (США) нарешті знайшов собі будинок.

Співробітники закладу для безпритульних опублікували в Twitter пост про те, що вихованець шукає сім'ю. Запис став вірусним, зібравши понад 50 тисяч лайків та 14,5 тисяч ретвітів.

Співробітники притулку розповіли, що охочих забрати кота виявилося настільки багато, що у них "полетів" сайт на якийсь час. Цікаво, що до цього пухнастика через значні розміри ніхто не хотів забирати.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Платитимуть ще півроку: хто повторно отримає допомогу Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

"Побачив фото БіДжея через чотири години після того, як воно було опубліковано, – розповідає новий власник кота. – Моя сім'я жодної хвилини не сумнівалася у правильності рішення забрати його! У нас попереду довгий та щасливий шлях, і деякими спогадами ми хочемо поділитися з вами !".

Нагадаємо, що поза "хліб" багато про що говорить: чому кішка ховає лапи під себе. Не всі власники знають чому тварини так роблять і що відчувають у цей момент.

Раніше ми повідомляли, що кішка притягла до будинку своєї господині гігантського тарантула: найжахливіше те, що він загубився. З жінкою мешкає п'ять кішок, тому вона звикла, що вони приносять додому різні "сюрпризи".

Також стало відомо, що молода сім'я загинула, рятуючи собаку, залишивши синочка без батьків: "Як з'являється можливість...".