Наші домашні вихованці були, є і залишатимуться найбагатшим джерелом гумору.

Спостерігати за їх "вибриками" - одне задоволення і багато господарів пухнастиків навіть стають популярними завдяки своїм звіряткам. Не можна не згадати пса Патрона або знаменитого кота Степана, відео з яким опублікувала у себе навіть Брітні Спірс.

Кіт Степан одружився. Фото: Instagram
Кіт Степан одружився. Фото: Instagram

Американка теж стала зіркою інтернету завдяки своєму собаці. Мережа підірвав привабливий відеоролик, знятий американкою Самантою Коплі з міста Талпа. На ньому зображено протистояння господарів із собакою, яка готова на все заради їжі.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Переконавшись, що 2-річна вихованка на прізвисько Лейла міцно спить, Саманта відкриває чіпси, але спокійно поласувати ними їй так і не вдається. Пильний собака негайно прокидається і вимагає з нею поділитися.

За словами господині, Лейла завжди чудово чує, коли хтось відчиняє пачки з їжею. Навіть якщо Саманта розгортає неїстівний продукт, цікава собака відразу поспішає до неї.

Нагадаємо, що поза "хліб" багато про що говорить: чому кішка ховає лапи під себе. Не всі власники знають чому тварини так роблять і що відчувають у цей момент.

Раніше ми повідомляли, що кішка притягла до будинку своєї господині гігантського тарантула: найжахливіше те, що він загубився. З жінкою мешкає п'ять кішок, тому вона звикла, що вони приносять додому різні "сюрпризи".

Також стало відомо, що молода сім'я загинула, рятуючи собаку, залишивши синочка без батьків: "Як з'являється можливість...".