За час війни правда про роботу ТЦК та митниці розкрилася. Народ дізнався, як деякі особи заробляють і обкрадають державу. Наприклад, на пропускному пункті на Закарпатті досі спокійно завозять контрабанду.

Про це розповів колишній нардеп Ігор Мосійчук. За його словами, начальник митного поста Дуран дозволив відділам митного оформлення за пасажирським спрямуванням безконтрольно завозити товари без сплати податків. В історії фігурують й інші працівники митниці.

"Схему очолює сам Пушавер на м/п Ужгород у змові з керівництвом самого поста та керівництвом митниці Козюберда, в якій задіяні місцеві ділки, та перевозять за одну зміну 50/60 т/з легкових та стільки ж мікроавтобусів в загальній кількості до 70 кубів різного товару", - написав він.

Пост Мосійчука, скріншот Telegram
Пост Мосійчука, скріншот Telegram

Мосійчук розповів, що перевозять різні товари – запчастини, китайський одяг, бренди з Італії, продукти харчування та техніку Apple. Все це переміщують місцеві у змові з ватажками, у мікроавтобусах під продуктами або технікою б/у.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

"Не секрет що він також є кумом славнозвісного Сабадоша Івана Івановича. На виїзд з України інспектор Пушавер також пропускає сигарети та сонячне каміння в переобладнаних тайниках транспортних засобів у Словаччину", - додав екснардеп.

На думку Мосійчука, саме через таких осіб бюджет не отримує мільйони під час війни. Також він зазначив, що Пушавер не міг сам все організувати, а допомогло йому керівництво митного посту Дуран і найвище керівництво Семирга, Козюберда та Могильний.

"Коли вже закінчиться свавілля цих перевертнів?", - обурюється він.

Пост Мосійчука, скріншот Telegram
Пост Мосійчука, скріншот Telegram

Нагадаємо, нічого особистого, це бізнес: у французькому ресторані сім'ї голови Харківської облради Луценка проводили "російські вечори"

Раніше ми писали про те, що депутат-військком під Одесою за час війни став доларовим мільйонером: земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв.м.

Як повідомляв Знай.ua, екснардеп розповів про масштаби податкової мафії: кладуть у кишені величезні гроші.