Українські банки зробили своїм клієнтам дуже цікаву пропозицію. Послуга передбачає отримання зарплати наперед, тобто гроші "капнуть" на рахунок раніше, ніж нарахують щомісячний дохід.

Послугу "Зарплата раніше" нещодавно запустив Sense Bank у своєму додатку, а Банк Власний Рахунок ще наприкінці липня і вона має назву "Зарплата наперед".

Грошові перекази, скріншот: YouTube
Грошові перекази, скріншот: YouTube

У Sense Bank послугою можуть скористатися клієнти, які мають зарплатну картку, на яку приходив дохід як мінімум протягом трьох місяців. Кредитні кошти доступні щомісяця з 25 по 5 число включно.

Максимум можна отримати 20 тисяч грн. Якщо клієнт позичив банку більше 250 грн на місяць, з нього спишуть комісію у розмірі 100 грн. Якщо кошти не будуть своєчасно повернуті, пільговий період буде втрачено і на суму позики нарахують 45% річних.

Популярні новини зараз
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Sense bank", скріншот: YouTube
"Sense bank", скріншот: YouTube

А ось у Банку Власний Рахунок послугу підключили лише співробітникам торгової мережі Сільпо, тобто Fozzy Group. Максимальна сума 10 тисяч грн, лише до 30% від зарплати. Комісія при отриманні коштів складає 4% від суми.

Клієнти можуть автоматично погасити кредит із зарплатної картки іншого банку, якщо нарахування коштів не було до кінця місяця. Щомісяця нараховуватимуть ще по 4%. Якщо умови договору будуть порушені, банк стягне поза пільговим періодом 48% річних.

Нагадаємо, як оформити "розстрочку" на борги з комуналки: інструкція для українців

Раніше ми писали про те, що Ощадбанк без попередження встановлює ліміти на карти клієнтів: зняти гроші ще той "квест"

Як повідомляв Знай.ua, 8500 на сім'ю протягом 6 місяців: хто може отримати