Повномасштабна війна триває — понад 550 днів від 24 лютого 2022 року воїни ЗСУ героїчно борються із росіянами.

Частина територій продовжує перебувати в окупації, решту дільниць наші захисники успішно звільнили від рашистів — це стосується Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської областей. Але війна продовжується, як і життя у "мирних" регіонах, де про страшні злочини росіян щодня приходить нагадування з телевізора, інтернету.

Окрім того, щодня звучать сигнали повітряної тривоги. Але зараз не про це. Як ми вже зазначили, життя продовжується. Люди дивляться кіно, слухають музику, веселяться та ходять до різних закладів. "Кулиничі" - відома мережа пекарень, яка розповсюджується по всій Україні.

Пекарня, скріншот: Youtube
Пекарня, скріншот: Youtube

Вже кілька разів у Telegram з'являлися публікації з неприємною новиною про ці заклади. Зокрема, про каву, яку там наливають... точніше, "з чим" її наливають. Це не поодинокий випадок, виходячи з коментарів. На кількох кадрах, на дні склянки, можна побачити частинки колись живого таргака або будь-якої іншої істоти, чого там не повинно бути.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Нам, Слава Богу, не траплялося", "Паназіатська кава", "Але це нісенітниця. Пийте, не бійтеся", - пишуть користувачі в коментарях.

Кава з тарганами, скріншот: Telegram
Кава з тарганами, скріншот: Telegram

Кава з тарганами, скріншот: Telegram
Кава з тарганами, скріншот: Telegram

Кава з тарганами, скріншот: Telegram
Кава з тарганами, скріншот: Telegram

Нагадаємо, зухвалих росіян стільцями побили в Чорногорії: бігли так, що сяяли тапки

Як повідомляв "Знай.uа", у Тернополі нічний клуб замаскувався під "Пункт незламності": танцювали та вживали наркотики

Знай.ua писав, львів'яни обурені солодкими писюнами в центрі міста: "Принижують гідність і честь"