Один з найбільших українських банків Monobank, який користується великою популярністю серед власників сучасних телефонів, продовжує підносити своїм клієнтам дуже неприємні сюрпризи.

Цього разу уважна клієнтка банку зауважила, що під час операції з поповнення картки через термінал ibox на суму 8 000 грн, гроші на картку не було зараховано. Однак термінал видав навіть чек, що гроші були внесені на рахунок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки Monobank на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

"Поповнила картку монобанку через ibox, на суму 8 тисяч. Операція успішна, роздрукувала квитанцію. Гроші на картку не прийшли.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Три доби вже служба підтримки монобанк обіцяє, що до кінця дня кошти прийдуть. Гроші мені потрібні дуже терміново. 3 доби чекала, тепер звертатимуся до відповідних органів!", — розповіла про свою неприємну ситуацію незадоволена клієнтка "Monobank".

Відгук невдоволеної клієнтки "Monobank", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Monobank", скріншот: Minfin

Однак у коментарях до відкликання користувачі мережі попередили українку, що "монобанк" у парі з "айбокс" крали у людей гроші, призначені на оплату послуг ЖКГ. Також люди радять забути на деякий час про ці гроші, оскільки розгляди триватимуть більше, ніж три доби.

Коментарі до відгуку, скріншот: Minfin
Коментарі до відгуку, скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Дійшов до суду...": у справі про виведення 8 млрд грн із "ПриватБанку" під керуванням Дубілета новий поворот.

Раніше повідомлялося, "Успішних вам махінацій!": Клієнти "Sense bank" замість депозитів отримують кредити.

Також, збої в банкоматах ПриватБанку: українці втрачають місячні зарплати в кілька натискань.