З міста Харків, яке практично щодня перебуває під ворожими обстрілами росіян, прийшли нові новини політичного характеру. Тут народний депутат Олександр Фельдман із колишньої "ОПЗЖ" (Відновлення України) вирішив у Харкові створити власну охоронну компанію.

Є думка, що таким чином Фельдман повертає до міста "лихі 90-ті" та створює собі приватну військову компанію. З цією думкою погоджується колишній народний депутат Ігор Мосійчук, який на даний момент займається активною громадською діяльністю, і іноді виступає в ролі правозахисника простих громадян.

Ця інформація з'явилася у його Telegram-каналі.

Публікація Ігоря Мосейчука, скріншот: Telegram
Публікація Ігоря Мосейчука, скріншот: Telegram

"Логіка рішення проста - захист бізнесу та активів. Тому що дуже неспокійно. Конкуренти підтискають. Під охорону планують взяти ринок Барабашово, ФельдманЕкоПарк та інші важливі об'єкти, які належать Фельдману.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Проблема в іншому – до приватної військової компанії Фельдман хоче залучити колишніх військових, які володіють вогнепальною зброєю та відповідними навичками, у т.ч. - бойових дій.

Ось тільки робити з Харкова Чикаго 30-х років минулого століття – вочевидь перебір. Хрінова ініціатива.", - повідомляється у публікації.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

Нагадаємо, депутат-військком під Одесою за час війни став доларовим мільйонером: земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв.м.

Раніше повідомлялося, "Вранці вручає повістки, а ввечері бухає під російську попсу": у мережу злили відео "відпочинку" заступника начальника ТЦК під Одесою.

Також, "Переломний момент не лише на фронті...": Романенко нагадав 1918 рік.