Стриптизерка в нетверезому стані врізалася в машину, а потім вирішила втекти з місця злочину. Коли поліцейський її наздогнав, між ними стався дуже цікавий діалог.

Офіцер Домінік Демедал зупинив 20-річну Грейс Спунамор невдовзі після того, як вона пошкодила своєю машиною іншу. Під час невеликого допиту дівчина намагалася фліртувати з поліцейським, що зафіксувала боді камера, пише MailOnline.

Заарештована стриптизерка, скріншот з відео
Заарештована стриптизерка, скріншот з відео

П'яна Грейс попросила "швидко її обшукати", коли офіцер запитав дівчину, чи має вона щось при собі. Більше того, вона запрошувала його до клубу, де працює стриптизеркою, та вразила зухвалим питанням про електрошокер.

"Ви збираєтеся мене вдарити електрошокером? Зроби це. Мені це подобається, це збочення", - сказала вона офіцеру.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Поліцейський зазначив, що жінка виглядала розгубленою, невиразно вимовляла слова і в неї були налиті кров'ю очі. Втім, Грейс спочатку заперечувала, що пила алкоголь, але згодом зізналася, що випила дві порції текіли у свого друга, а після села за кермо.

На допиті з'ясувалося, що Ґрейс випила набагато більше. Вже в поліцейській дільниці вона навіть плюнула іншому офіцеру в обличчя, але камери цього не зафіксували.

Заарештована стриптизерка, скріншот з відео
Заарештована стриптизерка, скріншот з відео

Вона навіть погрожувала "надерти" його обличчя, але тільки якщо йому "це сподобається", а потім обмочилася на задньому сидінні поліцейської машини і заявила, що "нічого не могла з цим вдіяти". Зараз її заарештували за підозрою у перевищенні швидкості, керуванні транспортним засобом у нетверезому стані, перешкоджанні службовим справам та простому нападі на офіцера.

Нагадаємо, "Це сімейне прокляття": дівчина показала, що ховається під її об'ємним животом - не всі можуть похвалитися таким

Раніше ми писали про те, що медики попереджають про небезпеку нового тренду TikTok: від 6 до 8 тижнів у гіпсі

Як повідомляв Знай.ua, чоловік п'є грудне молоко своєї дружини вже більше 5 років: "Ми нервували, але..."