Соналі Чандра — 36-річна танцівниця та комік із Нью-Йорка, а ще вона незаймана, що й стало темою спілкування з SEEN TV.

Жінка вирішила поділитися реакцією чоловіків, із якими вона періодично зустрічається. За її словами, дуже складно з ними розвивати стосунки, бо її погляди на близькість досить суворі, що відтворює якийсь бар'єр у спальні.

Пара в ліжку, фото freepik
Пара в ліжку, фото freepik

Інтимна близькість для неї "священна та особлива". Коли вона вперше розповіла своєму хлопцеві про цноту, у 26-річному віці, він був шокований. Це сталося після першого поцілунку та початку перших серйозних стосунків.

"У нього відвисла щелепа, і він запитав, чи буду я незайманою назавжди. Я така: "Слухай, чувак, мені потрібно кільце, розумієш?". Він кинув мене через шість місяців, у мій день народження", - згадала вона.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

У результаті він не перший, хто так вчинив. Хоча Соналі завжди серйозно ставилася до стосунків із коханими, але вони не були готові до того, щоб не кохатися до весілля. У результаті у неї склалося враження, ніби її розглядають лише для близькості до ліжка.

"Чоловіки запитують, чи я натуралка, вони кажуть, що я асексуальна або думають, що я лесбіянка. Правда, я гетеросексуальна жінка. У мене сильні цінності і висока мораль, і я вважаю секс священним і особливим", - зазначила вона.

Інтим, скріншот: Youtube
Інтим, скріншот: Youtube

До того ж, додала 36-річна танцівниця, інтим до шлюбу її лякає. Зокрема, через ймовірність випадкової вагітності, проблем зі здоров'ям, ЗПСШ тощо.

Нагадаємо, хотів сексу втрьох, але залишився без члена та коханки: жінка вбила "конкурентку" та покалічила чоловіка, коли застала їх у ліжку

Як повідомляв "Знай.uа", жінка залишилася без рук і ніг через зіпсовану рибу: "Могло статися з кожним..."

Знай.ua писав, "мені подобається, зроби це": п'яна стриптизерка спокушала копа під час арешту і просила вдарити її електрошокером