Помилково заплатили за газ більше, ніж зазначено в платіжці? Ситуація, яка періодично трапляється з багатьма українцями. Куди подінуться гроші і що робити у такій ситуації, розповіли у пресслужбі компанії "Нафтогаз".

У газопостачальній компанії зазначили, що лише у серпні 2023 року 14% клієнтів зробили переплату за блакитне паливо. Через це зростає кількість звернень щодо того, що буде з грошима, які були помилково перераховані на рахунок компанії.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

У "Нафтогазі" заявили, що у разі переплати споживачам не варто нервувати та хвилюватися, що гроші "пішли на вітер". Сума переплати відображатиметься на рахунку клієнта та буде списана при оплаті послуг за наступний період.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Дорогі клієнти, у такому випадку кошти зберігаються на вашому рахунку, а сума переплати відображається в особистому кабінеті. Надалі наша білінгова система в автоматичному режимі оплачує ваш рахунок наступного місяця – тобто знімає суму за спожитий об’єм газу відповідно до вашої платіжки", - пояснили спеціалісти компанії.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" обіцяв знижки на газ, але нараховує їх не всім: українці почали скаржитися - пояснили в компанії.

Також наш портал інформував, комунальники просять ще: українцям озвучили важливі зміни щодо лічильників.

Крім того, ми писали, газ, тепло та гаряча вода: у Кабміні визначилися з тарифами на зиму, скільки заплатимо.