Нумерологи розповіли, як за датою народження дізнатися про свій персональний шлях до багатства.

Про це повідомляє "Радіотрек".

Персональне число можна визначити, склавши всі цифри народження. Наприклад, людина, народжена першого січня 1992 року має приплюсувати цифри: 0+1+0+1+1+9+9+2=23.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Отримане двоцифрове число теж потрібно скласти: 2+3=5. У цьому випадку слід дивитися характеристику цифри п'ять.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Які у вас стосунки з грошима, згідно з кодом народження

1 — Ви не звикли економити й не вмієте відмовляти собі. Ви обожнюєте витрачати гроші, абсолютно не маючи навички до накопичення. Ви зможете стати багатим, навчившись економити.

гороскоп "багатих" знаків Зодіаку
гороскоп "багатих" знаків Зодіаку

2 — Ви не витрачаєте гроші без мети. Найчастіше, ви плануєте і складаєте список покупок. Ви здатні відмовити собі в найнеобхіднішому, щоб зробити капіталовкладення, яке зможе принести дивіденди.

3 — Крайні раціоналісти. Вміють і накопичити, і правильно вкласти. На жаль, але від раціоналізму не залишається і сліду, коли на сцену виходить любов. Пристрасті затьмарюють розум, ви готові спустити все до копійки, тільки б справити на когось враження. Вчіться не втрачати голову.

Багатство, скріншот: YouTube
Багатство, скріншот: YouTube

4 — Неймовірні щасливчики. Легко дістати гроші для вас не проблема. Те, що вважається кризою може пройти для вас абсолютно безболісно. На жаль, але ви дуже щедрі і легковажні, що призводить вас на межу розорення.

5 — Гроші для вас — це красиве життя, путівка в "люди" і спосіб стати вагомим. Ви готові на все заради грошей, що часто грає проти вас. Розум часто затьмарюється спрагою наживи, що ризиковано.

Багатство, фото: pixabay
Багатство, фото: pixabay

6 — Ви все життя прагнете до того, щоб стати багатим. Вам важко даються періоди безгрошів'я. Ви легко можете стати циніком у своїй гонитві за грошима. Матеріальні цінності можуть звести з розуму і перетворити в відвертого скнару.

7 — Гроші важливі для вас тільки як спосіб прожитку. Особливої уваги матеріальному становищу ви не надаєте і вмієте дружити навіть із тими, хто не має грошей взагалі. Має сенс трохи напружитися в плані заробітку, щоб рівень життя перейшов на новий щабель.

Залучення багатства, кадр з відео
Залучення багатства, кадр з відео

8 — Ви марите владою, а гроші — лише інструмент її роздобути. Вам рідко вдається жити повноцінним життям, т. к. грошей вам завжди буде не вистачати, навіть коли ваш банківський рахунок буде повний. Вам завжди мало — це серйозна проблема.

9 — Ви не розумієте, як стати багатим, тому що просто не вмієте жити за коштами. Якби вам додати трохи економії у своє життя і навчитися правильно витрачати доходи, ваш дебет завжди зійдеться з кредитом.

Нагадаємо, що кукуєте без грошей? Це можна виправити за допомогою хліба: замовляння на Місяць, що росте для багатства.

Раніше ми повідомляли, що гроші ллються рікою, а допоможе в цьому відро і вода: замовляння для багатства і пошепки на те, щоб усе складалося.

Також, два потужні обряди на багатство від наших прабабусь: потрібні вода, монети та банка з кришкою