Зупинилося серце Ольги Кузьменка – мами легендарного українського музиканта, лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. Про це повідомляє Благодійний Фонд імені Кузьми Скрябіна на офіційній сторінці у facebook.

Мама Кузьми Скрябіна пішла з життя у віці 76 років. Причина смерті поки що не повідомляється.

Мама Кузьми Скрябіна, скріншот: Youtube
Мама Кузьми Скрябіна, скріншот: Youtube

"Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам'ять!", - йдеться у повідомленні.

Мама Скрябіна, Ольга Кузьменко
Мама Скрябіна, Ольга Кузьменко

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Українці не змогли стримати пориву емоцій від такої хворобливої ​​втрати.

"Вічна пам'ять.... Мама буде вже з сином", "Вічна пам'ять цій дивовижній жінці, співчуття рідним", "Царство Небесне! Земля пухом!", - написали користувачі мережі.

Померла мати Кузьми Скрябіна. Фото: скрін facebook
Померла мати Кузьми Скрябіна. Фото: скрін facebook

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мама Кузьми Скрябіна не може стримати сліз, згадуючи це про сина: "Напевно, синку, ти зробив щось для своєї України".

Також наш портал інформував, у покійного чоловіка Тіни Кароль є ще один син - співачка могла відібрати машини і навіть пісні.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Павлик взяв приклад із Могилевської і вирішив спуститися до людей у ​​метро: "Ще два, максимум три тижні".