Чарівний бездомний собака відвідував один і той же магазин Subway щоночі протягом року, щоб побачити зворушливі кадри, які стали вірусними і викликали неймовірний акт доброти.

Заклад швидкого харчування полюбив собаку на прізвисько "Саллі із Сабвей" після того, як вона почала приходити за їжею щодня.

Саллі, кадр з відео
Саллі, кадр з відео

Один із працівників філії, Джованні Луман, розмістив кадри, на яких Саллі терпляче сидить за дверима в очікуванні щоденного обіду, а прокинувшись наступного дня, виявив, що кліп у TikTok був переглянутий тисячі разів. Після того, як зв'язок між Саллі та персоналом став вірусним, з'ясувалося, що у чарівного собаки дійсно був будинок, але його власники щосили намагалися піклуватися про нього належним чином.

Історія Саллі мала щасливий кінець: на допомогу прийшла благодійна організація захисту тварин, яка навіть об'єднала Нью-Мексико, щоб допомогти іншим тваринам.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Саллі щодня заходила в ресторан перекусити більше року, де їй подобалися всі звичайні пропозиції – часто балуючись банкетом з курки, індички та бекону. Subway завжди було улюбленим місцем Саллі, але якщо вона пропускала останні замовлення, натомість вона заходила до сусіднього Taco Bell, сказав Джованні.

метро Нью-Йорка
метро Нью-Йорка

Любов, виявлена ​​до Саллі, привернула увагу благодійної організації з порятунку домашніх тварин Cindy's Hope for Precious Paws, і вони змогли точно визначити власницю Саллі, виявивши, що її справжнє ім'я - Мона, повідомляє Fox 6 .

Вони підозрювали, що власниця Мони не змогла про неї належним чином подбати, через що відважний собака вирушив на пошуки їжі.

Джованні сказав: "Приємно усвідомлювати, що вона дійсно має власника. Їй поставлять мікрочіп і стерилізують."

В організації Cindy's Hope for Precious Paws повідомили, що власниця отримує необхідну допомогу, щоб забезпечити безпеку Мони вдома, і вона має достатньо їжі, тому їй більше не потрібно щодня обідати поза домом.

Саллі (Мона), кадр з відео
Саллі (Мона), кадр з відео

Але це був лише початок для Джованні та його колег, які натомість звернули свою увагу на інших нужденних тварин. Він об'єднався з підприємствами свого міста – місця, яке, за його словами, було дуже бідним – щоби зібрати банки з кормом для домашніх тварин.

І низка підприємств по всьому місту підтримали його зусилля – гідний результат історії, який розпочався з одного голодного собаки, який сидів з надією біля вхідних дверей.

Нагадаємо, що на Росії священик рпц побив хлопця за лайку: "Дав по морді, і він уже 5 років...".

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка опинилася у ліжку незнайомця: страшна помилка працівників лікарні дорого обійшлася.