У "Нафтогазі" звернулися до споживачів: хто платитиме менше

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

У "Нафтогазі" роз'яснили деталі у механізмі нарахування знижок на оплату спожитого блакитного палива. Інформація з'явилася на офіційній сторінці компанії. У газопостачальній компанії нагадали, що споживачі можуть платити менше завдяки знижці, яка нараховується за своєчасної оплати послуг через певні платіжні системи. При цьому якщо клієнт робить оплату особистому кабінеті через Google Pay - вона не підпадає під умови знижки. Якщо споживач усе зробив правильно, то знижка нараховується наступного місяця.

Скоро доведеться крутити педалі? Водіїв "порадували" новими цінниками на автогаз

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

В Україні продовжує дорожчати пальне, зокрема скраплений газ. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи "А-95". Середня роздрібна ціна автогазу у період з 13 по 21 вересня зросла на 41 копійку – до 25,47 гривні за літр. Зазначається, що цінники швидше піднімалися у великих мережах – у середньому на 0,5 гривні за літр. Водночас у мережах нижнього цінового діапазону паливо подорожчало на 0,37 гривні за літр. Дані моніторингу показують, що за тиждень найвідчутніше зростання цін відбулося у мережі "Укрнафта", де автогаз подорожчав з 23,56 до 25,4 гривні за літр.

Екстрасенс Макс Гордєєв розкрив, хто насправді винен у конфлікті України та Польщі

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Польша заявила про те, що з наступного року припинить припинить підтримувати українськиї біженців. Так, наші громадяни втратять право безплатного доступу до медицини, освіти, ринку праці, а також можливість законно перебувати в країні та отримувати виплати. Також європейська країна заборонила імпорт українського зерна та заявила про те, що припиняє допомагати нашій країні зі зброєю. Такі новини неабяик шокували українців, адже Польща з початку повномасштабного вторгнення стала для нас "братською країною", дала притулок та роботу багатьом нашим громадянам та відстоювала захист нашої країни на політичній арені. Мольфар розклав карти Таро та розповів про те, що у цій ситуації винен "чорт". Він прямо натякнув на те, що мова йде саме про путіна.

Monobank залишив українців без заробітної плати: "Примножує капітал за рахунок чужих коштів"

Монобанк. Фото: скриншот Youtube
Монобанк. Фото: скриншот Youtube

Клієнт "Монобанку" поскаржився на те, що фінустанова тривалий період безпідставно користується його коштами. Через непорозуміння із банком, він не зміг вчасно сплатити податки, а працівники його компанії залишились без заробітної плати. Чоловік пояснює, що на рахунку юридичної особи його компанії не було достатньо коштів, для того щоб виплатити співробітникам заробітну плату. Він перевів необхідну суму зі своєї особистої карти "Монобанку" на ракунок юридичної особи. Чоловік уточнює, що саме він є власником цієї юрособи. Однак цей платіж потрапив під фінмоніторинг банку.

Українку оштрафували на 15 тисяч через скаргу на гнилу пломбу, але водоканал про це пошкодував

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які турбуються за свої платіжки за комуналкою, є цікава історія з Миколаївської області. Дуже рідкісний випадок – суд зайняв бік українки, яку оштрафували після скарги на свій лічильник. Тут Першотравневий міський районний суд (Миколаїв) зобов'язав місцевий водоканал списати з клієнтки 15 тисяч гриві, які донарахували їй за порушення. Також водоканал зобов’язали сплатити за українку судовий збір. Ще в січні 2023 року жінка помітила, що пломбувальний матеріал на лічильнику води перегнив. Цього ж дня вона письмово повідомила водоканал та просила опломбувати лічильник.