На офіційній сторінці Патрульної поліції Києва в Telegram з'явилася кумедна та досить повчальна історія про одного з водіїв.

Він був виявлений у стані алкогольного сп'яніння у Деснянському районі. Водій BMW порушив правила дорожнього руху, проте намагався схитрувати перед поліцією, яка хотіла скласти на нього адміністративний штраф.

Патрульний. Фото: Youtube
Патрульний. Фото: Youtube

Справа в тому, що щойно правоохоронці підійшли до автомобіля, вони не бачили водія за кермом. Натомість він опинився вже на задньому сидінні... і вдавав, ніби спить. Інспектори під час розмови з чоловіком помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Тому йому було запропоновано пройти огляд за допомогою алкометра.

"Чоловік погодився. Результат – 2,29 проміле. У результаті на громадянина правоохоронці склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Управління транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння) та за ч. 5 ст. 121 КУпАП (Керування транспортним засобом без пристебнутого пояска безпеки) КУпАП", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Повчальна ця історія тому, що патрульна поліція вкотре наголосила на забороні сідати за кермо п'яним. Бо це загрожує не лише вашому, а й чужому життю.

Нагадаємо, живцем згоріли десятки кішок: нелюди підірвали притулок для тварин у Києві

Як повідомляв "Знай.uа", українець у Польщі наїхав на однорічну дочку, яка різко з'явилася за машиною: у малюка можуть відібрати батька

Знай.ua писав, дітей від батька дочки закопували живцем: у Польщі знайшли будинок жахів