Дружина колишнього Прем'єр-Міністра Великобританії Бориса Джонсона звільнила їх няню через ревнощі. Керрі Джонсон виигнала її з будинку через те, що жінка дозволила собі випити вина із колишнім чиновником.

Про це пише The Mirror.

Колишня няня Джонсонів Тереза Доуз розповідає, що у її третій робочий день Борис Джонсон повернувся з роботи, взяв пляшку холодного вина і вийшов з ним на терасу та запросив нову нову няню приєднатися до нього.

Тереза Доуз. Фото The Mirror
Тереза Доуз. Фото The Mirror

Вони почали спілкуватись та з'ясувалось, що жінка родом із Зімбабве , а Борис Джонсон колись так бував.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тереза Доуз також дізналась, що вони народилися з різницею в кілька днів.

Джонсон запропонував їй пройтися по території їх маєтку разом із старшими дітьми.

Борис Джонсон. Фото: Саймон Бредлі
Борис Джонсон. Фото: Саймон Бредлі

Колишній Прем'єр розповів їй про те, що збирається побудувати біля будинку басейн, а якому також зможе поплавати і Тереза.

"Мені здавалося, що я дуже добре зблизився з Борисом, але від мами Керрі віяло холодом. Я не знаю, про що вона думала" - розповідає няня.

Тереза зазначає, що ні вона, ні Джонсон не давали жодних приводів для ревнощів.

Керрі Джонсон. Фото скріншот з Youtube
Керрі Джонсон. Фото скріншот з Youtube

Жінка розповідає, що у той день перед сном вона отримала повідомлення від Керрі з проханням зустрітися з нею об 11 ранку наступного дня.

Коли вони побачились наступного дня, дружина Джонсона заявила няні про те, що вони не спрацювался.

"Вона сказала, що їй не сподобалися мої коментарі про її чоловіка, коли я розповіла їй про іншу сім'ю, якій він не сподобався. Я думаю, що це було виправданням. Якщо їй це не сподобалося, чому вона нічого не зробила двома тижнями раніше?" - розповідає Тереза.

Борис Джонсон. Фото: скриншот Youtube
Борис Джонсон. Фото: скриншот Youtube

Няня розповіла, що отримала гроші за шість днів, але в її контракті зазначено, що вона мала отримати оплату за 3 місяці, на строк укладення контракту про роботу. Вона скаржиться на те, що витратила багато грошей зі своєї кишені на перельоти, які їй зовсім не окупилися.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

Тереза, розповідає, що Керрі у спілкуванні з агенством, яке найняло на роботу няню, прямо заявила про те, що жінці не варто було випивати із Джонсоном.

Колишній Прем'єр Британії пояснив це рішення "гормональним станом" після пологів у Керрі.

Нагадаємо, що Борис Джонсон розповів про зухвалий дзвінок путіна перед атакою на Україну.

Раніше ми повідомляли, що Борис Джонсон назвав країни, котрі скептично ставилися до війни в Україні до 24 лютого: "Це було шоком".

Також, 58-летний друг Зеленского Борис Джонсон станет отцом в 8 раз: новый член команды "прибудет" на днях